Waarom?

Het startpunt van een vraag, klacht, storing of nieuw project is doorgaans een mailtje of belletje. De eerste paar handelingen zijn te overzien en te coördineren. Blijft het hierbij, dan is dit vaak prima te managen vanuit één persoon(lijke e-mailbox). 

Maar zodra je met meer personen of afdelingen moet overleggen, de doorlooptijd toeneemt of er verschillende sub-taken nodig zijn, dan kan je wel wat extra hulp gebruiken. 

Daarom!

Door het bieden van overzicht, inzicht en focus helpt CaseDriver teams communicatie om te zetten in de juiste acties.

Met CaseDriver wordt de externe en interne communicatie van je organisatie, afdeling en/of team automatisch gebundeld binnen één centrale webapplicatie. Taken worden eenvoudig verdeeld en doorlooptijden worden in de hand gehouden door middel van slimme functionaliteiten. 

Geen eindeloze en ongestructureerde mailwisselingen meer in persoonlijke mailboxen. Oftewel, CaseDriver is de perfecte tool voor onder andere het doelgericht samenwerken in gedeelde e-mailboxen.

 

Herkenbaar?

''

Stel, een klant belt over een leveringsprobleem. Je collega, die net op vakantie is, heeft hier vorige week contact over gehad met deze klant. Je hebt wel toegang tot de persoonlijke mailbox van de betreffende collega, maar daar houdt het inzicht op. In dit soort situaties       (en vele meer) biedt CaseDriver de ideale oplossing. 

''

Databeveiliging en privacy

Een belangrijk voordeel van het werken met CaseDriver is dat data binnen de applicatie blijft. Berichten worden niet, zoals bijvoorbeeld met Outlook, gedownload op bijvoorbeeld telefoons, laptops, tablets, etc. CaseDriver houdt data veilig en centraal. Andere voordelen zijn:

  • Mutaties binnen een case worden gelogd en zijn terug te vinden in de historie.
  • De rechten voor gebruikers van CaseDriver zijn individueel in te stellen. Denk aan toegangsrechten en het wel of niet kunnen uitvoeren van bepaalde acties.
  • Ongewenste en risicovolle e-mailberichten worden tegengehouden door een slim spamfilter. 
  • Het is mogelijk om persoonsgegevens eenvoudig te anonimiseren. CaseDriver is daarmee de perfecte aanvulling op uw maatregelen in het kader van de privacywetgeving (AVG).