Ons verhaal

Het bundelen en structureren van alle communicatie rond een zaak: dat doet CaseDriver. Op ons kantoor in Harderwijk werkt ons team elke dag met plezier aan de kwaliteit en continuïteit van onze software voor jouw organisatie.

Ons doel

Met Casedriver structureren we de communicatiestromen, werkzaamheden, processen met en voor de relaties van jouw organisatie. Rust, overzicht en structuur creëren binnen jouw team is hierbij ons doel. Want elke dag een lege inbox waarbij lopende zaken veelal automatisch gemanaged worden, zorgt voor soepele interne processen en een optimale klantervaring. Het uitgangspunt van CaseDriver is dan ook kwaliteit en continuïteit.

Onderdeel van Flexyz

Veel van het ontstaan van CaseDriver begint bij Flexyz, ons moederbedrijf. Flexyz biedt innovatieve maatwerk IT-oplossingen die organisaties helpen te excelleren. We zagen bij onze klanten een terugkerend probleem; de primaire processen zijn goed onder controle, maar de secundaire processen niet altijd. De communicatie en afstemming met collega’s, klanten en externe kosten vaak veel tijd. Het veroorzaakte een hoge werkdruk, kwaliteitsproblemen en daarmee de nodige stress. Dit probleem wilden wij oplossen. We hebben met ons team CaseDriver gebouwd en gelanceerd. Sindsdien zijn we gegroeid en helpen wij dagelijks honderden gebruikers door het hele land met het structureren van communicatiestromen.

Dit is ons team

No-nonsense, informeel, klantgericht, hard werkend en met veel plezier is wat ons bedrijf en het team typeert. Dit betekent voor jouw organisatie dat ons team altijd gaat voor de beste oplossing, je altijd mag bellen voor vragen en dat we persoonlijk met je omgaan.