Ticketing tool

Verlies geen enkele vraag uit het oog

Inzicht in alle openstaande cases

Weet precies welke klant nog op een antwoord wacht

Het behandelen van algemene e-mails met vragen, klachten en nieuwe opdrachten kan soms lastig zijn door een gebrek aan overzicht en structuur. Met CaseDriver als ticketing tool zijn werkzaamheden inzichtelijk voor teams en heb je altijd een overzicht van alle openstaande vragen of wensen. Zo wordt er niks over het hoofd gezien.
Werkvoorraad team inbox
Haal werkzaamheden tijdelijk uit je overzicht

Wacht op antwoord functie

Creëer rust en breng focus in je werkzaamheden

Met deze functionaliteit haal je cases tijdelijk uit je werkvoorraad. Deze verschijnen pas weer in je overzicht wanneer er een reactie is binnen gekomen. Cases waar je dus even geen actie op hoeft te nemen zijn letterlijk (tijdelijk) uit beeld.

Bespaar tijd maar blijf persoonlijk

Auto replies, quick replies en standaard handtekeningen

Met de ‘sjablonen’ functionaliteit in CaseDriver stel je eenvoudig per afdeling of team persoonlijke autoreplies in. Daarnaast maak je ook eenvoudig quick replies aan in de ‘sjablonen’ tab, die je vervolgens met één klik kan invoegen in jouw e-mailbericht. Per afdeling of team is het ook mogelijk om persoonlijke handtekening in te regelen voor consistente communicatie.
Blijf persoonlijk helpdesk/ ticketing
Commentaar en toewijzen

Werk efficiënt samen met collega’s

Stuur elkaar berichten binnen een case en draag taken over

Binnen een case kan er eenvoudig aanvullende informatie worden toegevoegd met de ‘commentaar’ functie na bijvoorbeeld een telefoontje. Daarnaast draag je cases met één klik over naar je collega’s met volledig behoud van de context, waaronder mailtjes, commentaar en bijlages.

Meer inzicht in onder andere de gemiddelde verwerkingstijd
met de CaseDriver report module.

Zien hoe je CaseDriver kan inzetten als ticketing tool?
Plan een online demo met één van onze experts.